Barbque-marinerade fläskkotletter med gröntärtmos. Ärtmosets lysande gröna färg påminner såväl om härligt grönt sommargräs som giftiga skämtprodukter till höstens spöklika högtid
Måndag och dags för ett riktigt gott fiskrecept som blivit en stor favorit hemma hos oss. Ett utmärkt sätt att få dottern att äta grönsaker som hon annars säger ”blä” till
Fiskgratäng med ärtmos. Ny vecka. Undrar om denna veckan kan slå förra veckans dagar med ny bebis❤️välkommen lilla J, middag med tjejerna, lunch med mamma och mormor och solig lördag i Köpenhamn
Blanda färsen med grädde och ägg. Krydda med salt och peppar. Stek en provbiff och kolla kryddningen. Stek dem i en klick smör, ca 3 minuter på varje sida
Salta och servera med ärtmos. solrosolja till fritering½ tsk flingsalt1 tsk nymald svartpeppar225 g benfri vit fiskfilé3 ¾ dl vetemjöl3 dl kall öl3 rågade tsk bakpulver1 kg potatis, skalad och skuren i stavar1
Blanda färsen med grädde och ägg. Krydda med salt och peppar. Stek en provbiff och kolla kryddningen. Stek dem i en klick smör, ca 3 minuter på varje sida