2 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I. Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Blanda ner balsamvinäger och örter i de varma grönsakerna. Hemma använder jag vitvinsvinäger eller vit balsamvinäger, då blir det bättre färg på inläggningen än den jag gjorde nu
2 msk citronsaft eller vinäger som balsamvinäger, röd- eller vitvinsvinäger. VARIANT 1. 8 små potatisar ca 600 gram, färskpotatis eller delikatesspotatis
balsamvinäger. Dela grönsakerna i grova bitar. Ta ut grönsakerna och blanda ner örtena. Servera kycklingen och grönsakerna med gott bröd, sallad och en klick sval yoghurt
Tillsätt tomatkross, tomatpuré, balsamvinäger och kryddor. Men bara för att man äter kött behöver ju det inte innebära att man struntar i att äta grönsaker
stekta, rågmjölspanerade torskfiléer och ugnsbakade, dressade grönsaker. Den inte så grönsaksvänligt inställda delen av familjen fick klyftpotatis, medan vi andra njöt av grönsakerna, som dressades med samma goda dressing som vi använder till den nästintill uttjatade underbara brysselkålen
Lägg marinerade grönsaker på grillen. Mixa fritt och välj de grönsaker du tycker. Smarrigt och vackert att lägga upp alla grönsaker på ett fat och servera vid maten eller som en huvudrätt