Gjorde mumsiga kotletter med grönpepparsås för ett tag sedan. Grönpepparsås3 msk hackad shalottenlök25 g smör0,5 dl grönpeppar i lag3 dl kraftig kalvbuljong3 dl gräddesalt och pepparev en skvätt konjakHacka löken och fräs i smör
Hacka lök och häll av grönpeppar. Fräs lök och grönpeppar i smör en stund tills löken mjuknar. 3 st scharlottenlökar. 1Ingredienser 3 st scharlottenlökar 1 burk(ar) grönpeppar i lag 50 g smör 0,5 dl whiskey 3 dl oxfond 3 dl grädde 1 msk japansk soya lite steksky om du har salt svartpeppar Skriv utGör så här
Hacka lök och häll av grönpeppar. Fräs lök och grönpeppar i smör en stund tills löken mjuknar. 3 st scharlottenlökar. Ingredienser 3 st scharlottenlökar 1 burk(ar) grönpeppar i lag 50 g smör 0,5 dl whiskey 3 dl oxfond 3 dl grädde 1 msk japansk soya lite steksky om du har salt svartpeppar Skriv ut
Mortla hälften av grönpepparn (resten ska vara hel)Finhacka lök och vitlök och fräs mjuka i smör. 0 from 1 reviewsFläskytterfilé i himmelsk grönpepparsås Save PrintFörfattare. 8Ingredienser2 fläskytterfiléer, putsade1 gul lök2vitlöksklyftor5 dl grädde3 dl creme fraiche4 msk soja4 msk dijonsenap2 msk grönpeppar, hel3 msk konc. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor
Finhacka löken och fräs den i smör. Grönpepparsås2 msk kalvfond, koncentrat1 tsk slotts senap1 gul lök2 msk grönpeppar i lag2 msk konjak3 dl grädde½ dl vattenflingsalt o svartpepparkinesisk soja50 g smör. 1 gul lök
För att inte hamna i det klassiska grillfacket tänkte jag att istället för den ständigt återkommande salladen till grillningen, så får det bli en hederlig duchessepotatis samt en mustig grönpepparsås med stänk av konjak och som en liten överraskning i smakövningen tillsätter jag även en marmelad på rödvin och rödlök som ger smaklökarna en resa de sent skall glömma
Fräs löken mjuk med lite matfett. 1 liten gul lök, finhackad. 1 liten gul lök, finhackad 1,5 dl buljong 3 dl rött vin 2 msk grönpeppar 3 msk hackad persilja 1 msk smör 1 msk vetemjöl smör att steka i
1 riven gul lök. 1 riven gul lök. Älskar köttbullar. Som dom är eller i någon god sås. Gillar man grönpeppar måste man testa denna simpla men sååå goda rätt
4 1/2 gul lök 1 msk smör 1 tsk vetemjöl 1/2 dl rött vin 2 msk kalvfond på flaska 2 dl crème fraiche 2 msk konjak 1 msk grönpeppar i lag Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
14 st schalottenlökar. 1600 g biff utskuren smör till stekning flingsalt nymald peppar 4 st schalottenlökar 2 st morötter 2 dl crème fraîche 1 msk kalvfond 1. 1Skala och klyfta löken. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter