Grönpepparsås haricots recept

Ankbröst med grönpepparsås

Ankbröst med grönpepparsås

Skär köttet i skivor och servera med sås, haricots verts och smörstekta endiver. Sätt ugnen på 175°. Hacka grönpepparn men spara några hela korn
Biff med grönpepparsås

Biff med grönpepparsås

Biff med grönpepparsås4 biffar (à 200 g) 300 g haricots verts 8 tomater 2 schalottenlökar 2-3 msk grönpeppar i lag 1 tsk dijonsenap 4 dl kalvfond 2-3 dl grädde 2 msk cognac 0,5 dl olivolja salt strösocker
Ankbröst med grönpepparsås

Ankbröst med grönpepparsås

Skär köttet i skivor och servera med sås, haricots verts och smörstekta endiver. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g ankbröst 1 tsk salt Arla® Svenskt Smör Grönpepparsås

Cognacsflamberad oxfilé med grönpepparsås

 Rör ner såsen från stekpannan och servera tillsammans med bakad potatis eller festpuré på selleri och mandelpotatis - länk samt nykokta grönsaker, förslagsvis haricots verts
Lördagsmys med mamma

Lördagsmys med mamma

Till huvudrätt bjuder jag mamma på Ankbröst med grönpepparsås, Till detta serverar jag Amys vackra potatisrosor som ni hittar HÄR

Biff stroganoff med grönpepparsås

Koka upp vatten i vattenkokaren till haricots verts. Biff stroganoff med grönpepparsås        (2port). 30 g haricots verts. 150 g haricots verts (salta vattnet). 30 g haricots verts. 150 g haricots verts (salta vattnet)

Stekt fläsk med grönpepparsås

Servera fläsket med pepparsåsen, kokt potatis, haricots verts och en sallad. Grönpepparsås. Haricots verts

Fläskfilé i grönpepparsås

Servera med ris eller potatis och haricots verts. Skär filén i skivor och stek på varje sida i 3-4 minuter

Biff stroganoff med grönpepparsås

Koka upp vatten i vattenkokaren till haricots verts. Skala potatisen och sätt på plattan. Finhacka löken, strimla köttet tunt ca 2mm tjocka strimlor á 1-2 cm långa

Flamberad pepparstek

kokta haricots verts. 1.  Torka av köttet med hushållspapper. Salta och klappa in stött svartpeppar. 2.  Bryn köttet i smör på båda sidor, ca 2 minuter per sida

Fläskfilé med svamp och grönpeppar

Servera med hasselbackspotatis och haricots verts. 2 påsar grönpepparsås. Stek svampen, salta och peppra, tillsätt lök och paprika