Skär köttet i skivor och servera med sås, haricots verts och smörstekta endiver. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g ankbröst 1 tsk salt Arla® Svenskt Smör Grönpepparsås
Rör ner såsen från stekpannan och servera tillsammans med bakad potatis eller festpuré på selleri och mandelpotatis - länk samt nykokta grönsaker, förslagsvis haricots verts
Koka upp vatten i vattenkokaren till haricots verts. Biff stroganoff med grönpepparsås (2port). 30 g haricots verts. 150 g haricots verts (salta vattnet). 30 g haricots verts. 150 g haricots verts (salta vattnet)
Koka upp vatten i vattenkokaren till haricots verts. Skala potatisen och sätt på plattan. Finhacka löken, strimla köttet tunt ca 2mm tjocka strimlor á 1-2 cm långa
kokta haricots verts. 1. Torka av köttet med hushållspapper. Salta och klappa in stött svartpeppar. 2. Bryn köttet i smör på båda sidor, ca 2 minuter per sida