Till förrätt blev det dill- och gräslökspannacotta med räkor och löjrom. Dill- o gräslökspannacotta, 4-6 portioner. Dill- o gräslökspannacotta, 4-6 portioner
Till fördrinken, som var champagnen Palmer & Co, bjöd jag på Pyttes vodkaspetsade gräslökspannacotta på kavringbotten, dekorerad med kungslaxrom och en liten dillvippa
Den här pannacottan inspirerades jag till i somras när jag blev bjuden på den av en god vän. Sen dess har jag modifierat receptet och bjudit vänner på den flera gånger
Lägg gelatinbladen i blöt och koka upp grädden. Blanda samman yoghurt, dill och gräslök. Blanda i gelatinbladen i grädden, när dessa har blivit mjuka, och smält dem i grädden
Mint JulepGräslökspannacotta med löjrom, räkor och västerbottenostflarnLouis Bouillot Crémant de BourgogneLammrostbiff med potatis- och sötpotatiskaka och portvinssåsCrozes-Hermitage Les LaunesChokladgratinerade fikon med myntasås och bananglassCorteforte Recioto della Valpolicella Classioco DOCJag tänkte att vi börjar från början