Den här pannacottan inspirerades jag till i somras när jag blev bjuden på den av en god vän. Sen dess har jag modifierat receptet och bjudit vänner på den flera gånger
Våren ÄR här. Får vi fresta med en go fräsch vårbuffé fram till sommaren. Gazpachos vårbuffé Fläskfilé med soltorkade tomater Senapsrostad mandelpotatis & kapris Laxkuber med örtfärskost & kumquats Gräslökspannacotta med sikrom Rödbetor med sparris & tryffelhonung Ugnsrostade grönsaker med Limoncello Tomat & melonsalsa med mynta Parmaknyten med färskost & Chutney Hoummus på gröna ärtor …
Det börjar närma sig semester, närmare bestämt bara en arbetsdag till kvar. Och jag ska verkligen fira när semestern börjar, med något gott på grillen och ett fylligt rödvin i glaset
En kopp med en ljuvlig soppa med de där små näpna ( med betoning på små, väldigt små)nässlorna. Soppan i kopp åts på altanen- ok den nu halvt nedrivna altanen, medan maken grillade
Lägg gelatinbladen i blöt och koka upp grädden. Blanda samman yoghurt, dill och gräslök. Blanda i gelatinbladen i grädden, när dessa har blivit mjuka, och smält dem i grädden
Vilken fin helg vi hade på ön, Syster och jag. Total avkoppling. Jag läste en bok, var ute och joggande två gånger, malde lammkött till färs och plockade trattkantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.