Purjo- och gräslöksfyllda strömmingar med örtgräddfil Strömming. Strimla purjo- och salladslöken. Finhacka dillen och gräslöken. Blanda och smaka av med salt och svartpeppar Recept.se
Kaviar- och gräslöksfyllda strömmingsflundror Torka av filéerna. Salta och peppra på den köttiga sidan. Blanda kaviar och gräslök i en skål och bred ut en klick på hälften av filéerna Hemmets Journal
Purjo- och gräslöksfyllda strömmingar med örtgräddfil | mus lea borranmiella | Pinterestwww.pinterest.se
Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar. Hetta upp fettet i en traktörpanna Matklubben.nu
Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar. 500 g rödspättafilé Coop
Kaviar- och gräslöksfyllda strömmingsflundror 1. Torka av filéerna. Salta och peppra på den köttiga sidan. Blanda kaviar och gräslök i en skål och bred ut en klick på hälften av filéerna Hemmets Journal