Bara en god sallad och en gräddfilssås som fattas, och det har jag ju förberett innan. Sen häller jag ut potatisbitarna på mitten av foliearken, strör över salt och klickar över generöst med smör
Kommer man någon gång över riktigt fin ungnötslever kan man försöka sig på den här rätten, som får en utsökt smakbrytning av äpple och senap i gräddfilssås
Färsen får sällskap av äpple, bladspenat, svamp och krispig rödkål samt två olika såser – en gräddfilssås med sting av pepparrot och en chilihet lingonsylt (som ersätter tomat-tacosåsen på ett förbaskat bra sätt, om jag får säga det själv)
När potatisen är klar så låt den ånga av skär den sen i grova bitar mens den är varm och blanda ned i gräddfilssåsen, den varama potatisen kommer att göra att såsen tjocknar
Som sällskap till krabban åt jag en bit vitlöksbröd och lite kall gräddfilssås. Många tycker ju att köttet i klorna är godast men jag tycker att rommen och det så kallade krabbsmöret är bäst och mest smakrikt