Har man tittat på Gordon Ramsay´s program har man säkert sett honom göra sin klassiska Shepherd Pie, eller som det också kallas Cottage pie som är en kött paj med ett potatismos tak men oavsett vad du vill kalla den så är här ett recept på Gordons paradrätt
Ta bort plastfolien och pensla bröden med mjölk. (Från Gordon Ramsays kokbok "Frisk aptit")Till 2 halvkiloslimpor15 g färsk jäst (eller 7g torr jäst)2 3/4 dl vatten, fingervarmt3 3/4 dl (225g) grahamsmjöl3 3/4 dl (225g) vetemjöl special1 1/2 tsk fint havssalt50 g blandade frön och kärnor ( ca 2 tsk vardera av vallmofrön, sesamfrön, pumpakärnor, solroskärnor och linfrön)3 msk olivolja2 msk honung2 msk mjölk, att pensla medOm man använder färsk jäst häller man 3-4 msk av vattnet i en varm skål, smular i jästen och rör tills den har löst upp sig. 2 msk mjölk
Koka upp grädde, mjölk, socker och rom så att det precis kokat upp. Låt gelatinblad ligga i vatten ca fem minuter, krama ur dem och rör ned dem i gräddmjölken tills de smällt helt