Idag tänkte vi passa på att tipsa om ett lite annorlunda recept på det välkända brödet focaccia, ett bröd som säkert många brukar ha till just grillat men också till kräftorna (jodå, vi är snart där - vid kräftskivornas tid
Eller att få komplettera en enkel sallad med en focaccia på lunchen. Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Jag gjorde en glutenfri variant som blev överraskande saftig och god. Focaccia är ett italienskt bröd med olivolja som man kan fylla med olika goda smaker
I mitt huvud hade jag nog tänkt mig att det skulle bli något som liknande en focaccia i konsistensen, men när jag var klar med min deg, insåg jag rätt snabbt att den nog lämpade sig bättre som knäckebröd
Jag hittade ett spännande recept på glutenfrittfocacciabröd som jag bestämde mig för att testa. Tycker att focaccia passar riktigt bra som hamburgerbröd