Både chokladen ganachen och botten blev lite för hård på min cheesecake, jag misstänker att det beror på att jag ställde den i frysen innan servering istället för kylen
Nästa gång jag gör den kommer jag dock låta själva ganachen/chokladkrämen bli finishen. Kändes då extra kul att Baileys hörde av sig till mig för att skapa deras jubileumstårta Tårtan är hos mig en ny favorit och helt grymt god enligt mig
ChocoTorta. 15 februari 2018 @ 21. 09. I tonåren fick jag smaka en dessert som min faster gjorde som var helt sagolikt god, jag hade nog aldrig ätit något som var så gott i hela mitt liv
Dela upp ganachen i två bunkar. tillsätt rom i den ena och Baileys i den andra. Rulla därefter rombitarna i smält mörk choklad och kakao, och Baileys-bitarna i ljus choklad och siktat florsocker
Chokladganache för glacering. Baileys frosting. Ställ den på en bunke i ungefär samma storlek och lägg bakplåtspapper under så att ganachen bara kan rinna av