Det funderar i alla fall jag på att göra. En av presenterna som jag fått därifrån är en helt ljuvlig rosensaft, som jag förvandlade till en alkoholfri sangria i söndags när vi hade lite fest här hemma
Nog för att det finns en uppsjö av glöggsorter att välja mellan, allt mellan hallon/laktrist och hjortron, men för den sakens skull kan det ändå vara roligt att göra sin helt egna glögg
Från köttfärsgryta till en vegetarisk kylskåpsrensargryta, steget är egentligen inte så långt. Det är nästan på så att man till och med sparar in på stegen om man behöver handla ingredienserna innan
Inte så lätt att göra en fin övergång från kottar till lammytterfilén som vi käkade förra helgen, så vi struntar helt enkelt i det och går rakt på receptet och vintipset som hänger ihop med det
Vi fortsätter med våra projekt i köket, fyndlistan hos "Allt om Mat" fortsätter vi beta av allt eftersom och senaste flaskan testade vi till en pastarätt med ostsås
Nämligen att göra egen glögg. När du sen ska tappa upp det på flaskor se till att inte häll ur hinken då det blir som ett bottenlager i hinken som du inte vill få med
Jag hittade en rolig sida på nätet där man kan göra sina egnaetiketter helt gratis. Snart blommar flädern också, så man kan göra sin egen fläderblomssaft
Förpackar däremot och sätter de superfina liiiiila etiketterna på påsarna gör de där. Jag tror inte de varken odlar grönsaker, bakar tortillasentill wrapsen, eller ens odlar gojibären