Mosa tonfisken och strimla purjolöken. Tllsätt majonnäs, crème fraiche, dill, salt och peppar. Rör om ordentligt, bred ut på polarbröd eller annat bröd och varva gärna med makrillfyllningen som jag lämnat recept på också
1. Börja med att hacka upp lök, paprika, äpple och skinka, blanda detta med cream fraichen. 2. Smaka av med alla kryddor och brer sedan ut detta på en tunnbrödsrulle
Vanilj eller kanelbullar, vad är godast egentligen. Jag tycker ofta det finns två läger i denna fråga, de som alltid väljer kanel och det som (om det finns) alltid väljer vanilj
Några av er har skrivit o undrat angående fyllningen till mina semlor. Jag gör ju inte som man ska om man säger så… Jag tycker inte om när det är en stor klump, eller ännu värre en 1 cm tjock skiva av mandelmassa i semlan… Köpesemlor är också så otroligt torra och porösa och smakar mest luft
Låt tomaterna rinna av och finhacka dem. Skala och pressa vitlöken samt hacka basilikan. Blanda färskosten med tomater, vitlök, basilika och svartpeppar
Päron med mynta & lime. Oväntad kombo som gör succé. Kärna ur och skär 1 päron i små tärningar. Blanda med 1 dl majonnäs, 2 msk finhackad mynta, 1 tsk finrivet limeskal och 2 tsk färskpressad limejuice
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.