Jag ÄLSKAR fylldafrallor. Skär av locket av frallorna och gröp ur dem. I somras fick jag vara med i Ica-kuriren med ett recept på fylldafrallor med bacon bland annat
Jag hade 3 köpefrallor som jag skar av ett lock, sen gröpte jag ur frallorna och fyllde dom med färsröran. Gratinera frallorna i 200 g ca 10 min. Jag hade 3 köpefrallor som jag skar av ett lock, sen gröpte jag ur frallorna och fyllde dom med färsröran. Gratinera frallorna i 200 g ca 10 min
Som att baka frallorna på en blandning av Saltåkvarns stenmalda vete och dinkel. Värm då ugnen till 125 grader och sätt in frallorna några minuter så blir de som nygräddade
Idag är det Valborgs och jag passar på att kompa ut. Tur det, för ikväll drar vi till husvagnen i Valliden och imorgon drar vi den till vårt smultronställe Ostvik