Frallor med hirs och fibrex
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g vatten och knappt
  • 200 g ljus mjölmix
  • 100 g hirsflingor
  • 30 g fibrex (ca 1 dl)
  • 270 g provena havrebrödsmix (ta annat lite grövre mjöl eller t ex bovete om du inte tål havre).
  • 100 g ljus gluten- och mjölkfri bas mix. Jag tog Mix
  • Well, men Sempers naturliga går bra här, minska några gram bara.
  • 25 g honung
  • 25 g jäst
  • 275 g av den mjölk/mjölkersättning du tål. Själv använder vi Oatlys havredryck.
  • 250 g vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • Fördegen
  • 300 g Ljus gluten och laktosfri mjölmix
  • 140 g surdeg (Klicka här för tips)
  • 150 g rumsvarmt mjölkfritt margarin
  • 20 g havssalt (ta inte vanligt salt – det blir för ettrigt).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.