Värm lite crème fraiche och smula ner ädelosten. Ett paket färsk fylldpasta är en säker lunchräddare. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
På toppen hade vi lite crème fraiche och ketchup. När vi var i Riga brukade vi passa på att äta på en restaurang som serverade pelmeni, vilket man kan säga är en rysk variant av fylldpasta
Vispa i en djup stekpanna ihop creme fraiche och grädde. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Kall pastaKöttfärsröraGratängsåsRiven ostGör en köttfärsröra efter egen smak, själv tog jag purjolök, majs, pressad vitlök, salt, peppar, tomatpuré, chili, creme fraiche och köttfärs
När vi gick i affären kom vi fram till Färsk fylldpasta med någon kycklingsås. Jag letade snabbt fram ett recept på Arlas hemsida med Creme Fraiche smaksatt med parmesan och vitlök
När vi gick i affären kom vi fram till Färsk fylldpasta med någon kycklingsås. Jag letade snabbt fram ett recept på Arlas hemsida med Creme Fraiche smaksatt med parmesan och vitlök
så nu är jag fylld med ny energi )Lite förarbete, men det är det värt. När allt är färdigstekt, häll i vatten i pannan samt kalvfonden, grädde, creme fraiche och smaka av en nypa socker
När allt har kokat in tillsätt, crème fraiche och parmesan. Koka risonin i tio minuter och häll i köttfärsen + lite stärkelsevatten från pastakoket och låt pastan suga åt sig alla smaker i 1-1,5 minuter. 3 msk crème fraiche
Häll sedan blandningen i en skål och häll över crème fraiche. Detta recept räckte för oss till 4 personer plus en matlåda med enbart lövbiff, men det går enkelt att bara koka upp potatis eller pasta att ha till den lådan. 3-4 dl crème fraiche
Creme Fraiche. Koka pastan och låt köttfärssåsen puttra och gotta sig medans. Sen skall allt blött in, dvs Creme Fraiche, ketchup, habanerosenap, och den ungerska paprikageggan