När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Fläskfilé medmozarella och tryffelsalami. Fläskfilén är fylldmed godsaker, vi la på både mozzarellaost, örter och tryffelsalami innan vi rullade ihop filén igen och knöt ihop den
Degen till vänster & mitten är fylldmed soltorkade tomater, feta och hackad färsk basilika. Snurra rullen lätt från båda ändar och lägg på plåt med bakplåtspapper
Medans degen jäser så kan man börja med att skära baconet i bitar och steka det i en stekpanna, skala och hacka lökarna stek sedan det också i en stekpanna
Anteckningar inför nästa år till mig själv, testa medmozarella på något sätt. Men nu, med recept på en frityrsmet av vår favorit Hugh Fearnley-Whittingstall så fick vi till perfekt friterade zucchiniblommor
Jag fyllde två fläskfiléer med en blandning av mozarellaost och hackade soltorkade tomater (en mosad mozarella och ca 10 soltorkade tomater i olja till två fläskfiléer på drygt 650 g styck)
mozarella. toppa med riven mozzarella och rostad mandel. Servera med salladen och njut. 2 pkt fylld panzerottipasta mozzarella,tomat,basilika. eller 500 gram annan fylld pasta
Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar. Fördela avrunna kronärtskockor, ugnsbakade körsbärstomater och bitar av mozarella i pajskalet