På med en god sås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och en aning soja. De här lövbiffarnafyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner
Späd med mera buljong om det kokar in under tiden. Späd med buljong och låt köttet eftersteka på svag värme under lock ca 40-60 minuter. 150 g lövbiff. 1 dl buljong
Buljongenfyllde jag på med vartefter, inte allt på en gång. Kom på att man kan väl bräsera lövbiff i kryddig och smakrik buljong, med tacosmaker - riktigt länge så att köttet blir mört och fint
Lägg lövbiffskivorna på skärbräda, salta och peppra något. Häll sedan på vatten och buljong så det knappt täcker och låt sjuda utan lock i ca 1 timme. 10-12 skivor lövbiff. 1 köttbuljongtärning elelr motsvarande fond
Lövbiff och räkor i frysen, ett halvätet paket äggnudlar i skafferiet och lite halvledsna grönsaker i kylen blev till en liten nudelsoppa med grönsaker med biffspett och grillade räkor till
, Ta upp lövbiffarna och koka ur pannan med grädden och buljongen och senapen. Stek lövbiffarna på högsta värme hastigt, ca 30 sek på varje sida. , 600 gr lövbiffar. 1 dl kraftig kalvbuljong
Denna gång valde vi blomkål, squash, svamp, paprika, broccoli samt halloumi och lövbiff. Här hade jag plockat fram allt på köksbordet medan jag kokade upp buljongen i tron att vi skulle äta där, men plockmat äts ju framför TV
Rullader på lövbiff, skysås och potatis. Ekologisk buljong. Mixa fyllningen och bred ut på lövbiffen, rulla ihop och stek på snabbt i olivolja och lite kryddor