Bryn rullen i smör (eller baconfett) och olivolja till fin färg. Fylldfläskfilé, ca fyra portioner. Den här rullen är fylld med parmesan, babyspenat och knaprig bacon
Fylldfläskfilé. Ansa fläskfiléerna och skär ett snitt längs med. Hacka soltorkade tomater, kapris och oliver, och fördela ut det samt smulad fetaost över fläskfilén
Men på natten innan födelsedagen vaknade hon fylld av skräck ”Tänk om det inte räcker till alla”. Vi började i helgen med att provlaga – och proväta – marinerad fläskfilé, pastasallad med pesto och marinerad oumph för de vegetarianer som kommer på hans öppna hus
Runda av den med olivolja och smaka av med salt och peppar. Putsa fläskfilén och gör ett snitt längs med hela filén, inte helt igenom men så att du kan öppna upp fläskfilén som en "rulle"
Skölj och torka av fläskfilén. Bred ut fyllningen på fläskfilén. cirka 600 g fläskfilé. 11 msk olivolja. 1Bryn rullen i baconfettet och olivolja på hög värme till fin färg
Precis som aztekerna kombinerar denna rätt chili och choklad i fyllningen av fläskfilén. Lägg ett snitt med ett mycket vass kniv längs med fläskfiléns ena kant
Dagens pesto hamnade i en fläskfilé tillsammans med bacon och klyftpotatis. från fläskfilén. Skär sedan upp fläskfilén så att det blir till en stor platta
Bryn filén runt om i olivolja, salta och peppra under tiden. En härlig lördag är till ända och vi har ätit fylldfläskfilé med pankorostade små potatisar, givetvis när vi har de små godingarna här så blir det en brunsås
Olivolja. Vad passar då bättre än en fläskfilé, fylld med plommon och äpplen. Putsa fläskfiléerna. Blanda med smör, olivolja, salt, peppar och eventuellt franska örter