Lägg filén bredvid grönsakerna och sätt plåten i mitten av ugnen 15–20 minuter eller tills köttet nått en innertemperatur på 70 grader, använd köttermometer
Strimla fläskfilén och lägg i marinad i påse ett par timmar. I med fläskfilén och stek färdigt. 1 fläskfilé. -Mama Skogly ♥ 1 fläskfilé 700 g lårinnerfilé av kyckling
-) Riset blir oxå mycket finare när man lägger grönsakerna i än om man serverar det vid sidan om. 800 gram fläskytterfilé/fläskfilé/kotletter1 pkt (ca 100 gram) färskost ex
Jag plockade fram ett recept från bloggen med ädelostfylldfläskfilé. Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämig kantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra i lite grädde efter stekningen
Vi helstekte en fläskfilé i ugnen, den fick puttra i en sås på grädde, lök och champinjoner och mot slutet av stektiden fyllde vi köttet med salami och cambozola
Jag åt det som det var men servera annars gärna med en god sallad eller färska grönsaker till. Vi kom ju hem från Stockholm igår och vi haft en superbra helg i tillsammans Camilla och jag