Fläskfiléfylld med festaost och salvia, inlindad i speck alto adige. Tillsätt rosmarin och timjan, pepparkorn, socker, buljong, vin, vatten och balsamvinäger
Men på natten innan födelsedagen vaknade hon fylld av skräck ”Tänk om det inte räcker till alla”. Vi började i helgen med att provlaga – och proväta – marinerad fläskfilé, pastasallad med pesto och marinerad oumph för de vegetarianer som kommer på hans öppna hus
har faktiskt inte blivit så överdrivet med kött på slutet, då blir det extra gott när man väl äter det istället och det vart faktiskt både utskuren biff sam fläskfilé
I går, fredag, fyllde jag år. Till varmrätt bestämde mig för att göra Fläskfilé med italiensk täcke. Tillsätt olivoljan, solrosfrön, salt, vit balsamvinäger, honung och blanda
Dessa fylldes och toppades med årets första hemodlade jordgubbar. Valet föll på rökt kalkon (rökt kalkonklubba från Ingelsta Kalkon) och dubbelmarinerad fläskfilé
Putsa bort skinn och senor från fläskfilén, salta och peppra och bryn den runt om i smör. Härlig smak av balsamvinäger och då förstår ni ju att jag tyckte att det här var jättegott
Fläskfilé med citron, chili och timjan. 1 dl olivolja1 dl balsamvinäger4 msk honung1 tsk salt1 krm svartpepparVitlöks- och örthack. 1 kg fläskfilé salt svartpepparMarinad. 1 dl balsamvinäger. 1 kg fläskfilé
Tillsätt balsamvinägern och de passerade tomaterna i paprikafräset. Eftersom ungdomarna här hemma gillar att laga mat var det inte jättekonstigt att grabben önskade sig en kokbok när han nyligen fyllde 19. 500 g fläskfilé, eller fläskytterfilé. 2 msk balsamvinäger. 500 g fläskfilé. 2 msk balsamvinäger