Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. 1125 g färskpotatis, 2 1/2 rödlökar, 2 1/2 vitlöksklyftor, 3/5 kruka rosmarin , 5 msk olivolja , salt och peppar , 1 1/4 dubbelt folieark. 1125 g färskpotatis
färskpotatis. -Mama Skogly ♥ färskpotatis. Ugnsbaka den tvättade färskpotatisen i ca 20 min, 225 grader. Nu är vi inne i midsommarveckan så bloggen ska fyllas med tips till midsommarbuffén
750 g färskpotatis, skrubbad och halverad6-8 vitlöksklyftor med skalet kvar3 msk olivolja2 msk färsk rosmarin3-4 paprikor i halvor6-8 tsk pesto (1 tsk/paprikahalva)250 g körsbärstomater i halvor50 g svarta oliver utan kärnor100 g fetaost i kuberSalt och pepparVärm ugnen till +200 °C. 750 g färskpotatis
600 g färskpotatis. Ugn 190°. Skrubba och tvätta potatisen. Torka av den och lägg i en bunke. Krydda med peppar, olivolja, vitlöksklyftorna som du krossat samt kvistarna med rosmarin
Jag har börjat byta färskpotatis mot sötpotatis, fler rotsaker tar plats i mitt kylskåp samt svamp (och först och främst kantareller) har fått huvudrollen i mina maträtter just nu
Tärna 6 färskpotatisar o lägg i en ugnsform. Salta o peppra 400 g köttfärs o forma platta biffar o lägg på en mozzarella skiva o lägg på en tunn biffskiva över så osten blir "inbakad"
Färskpotatis. Idag fylld kyckling. Färskpotatis. Denna lördagen börjar med regn men vi hoppas inte att den slutar med regn, eller så får vi hoppas på lite sol mellan skurarna