Fusilli recept

Fusilli Bucati Verdure (Vegetarisk pastasås)

Fusilli Bucati Verdure (Vegetarisk pastasås)

Hade planer på att göra en enkel vegetarsik pastasås idag och satte igång, märkte sen när pastan skulle kokas att vi bara hade makaroner… Hur kul är de
Fusilli med kycklingsås

Fusilli med kycklingsås

Koka pastan 7-8 min i rikligt med vatten. Skär kycklingfiléerna i strimlor och bryn i smör. Tillsätt den hackade vitlöken, löken och äpplet och låt fräsa med en stund
Fusilli Amore – pasta med rökt lax och spenat

Fusilli Amore – pasta med rökt lax och spenat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 320 gram fusilli 200 gram kallrökt lax 65 gram spenat 3 msk olivolja 1,5 dl crème fraiche 2 dl vatten 0,5 kruka(or) färsk basilika 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Fusilli med makrill och aubergine

Fusilli med makrill och aubergine

Släng ner fusillin i stekpannan och gör några snabba ryck med pannan så att allt blandas. 150 g fusilli. 150 g fusilli
Fusilli med zucchini och getost

Fusilli med zucchini och getost

4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan

Fusilli med ricotta och spenat

Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten. Fusilli 350 g. Skölj spenaten. Koka spenaten, häll av vattnet och hacka den med en kökskniv
Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram Barilla Fusilli 340 gram kyckling , strimlad 110 gram lök , hackad 170 gram champinjoner , skivade 60 ml vitt vin 4 st vitlöksklyftor 300 ml matlagningsgrädde 120 ml kycklingbuljong 2 tsk olivolja 90 gram parmesan , riven 1 nypa(or) persilja , hackad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet

Fusilli med salsicciakorv och rosmarin

Fusilli med salsicciakorv och rosmarin Salsicciakorv är en färsk salamikorv gjord av fläskfärs som smaksätts med en kryddblandning av bland annat vitlök och rosmarin
Fusilli Cozze e Tonno

Fusilli Cozze e Tonno

400 g Barilla Fusilli. Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i hela vitlöksklyftor och peperoncini. Tillsätt avrunnen tonfisk, tomatpuré, vitt vin, fiskfond, Arrabbiatasås, musslor och körbärstomater
Fusilli Contadina - Fullkornsfusilli med svamp

Fusilli Contadina - Fullkornsfusilli med svamp

Koka fusillin enligt anvisningar på paketet, men ta upp pastan 1 ½ min innan koktidens slut. Vänd ner fusillin i svampblandningen, och tillsätt 1 dl av pastavattnet för att låta stärkelsen i vattnet hjälpa såsen att bli krämig. 400 g Barilla Fusilli Integrale (Fullkorn)
Fusilli alla Buongustaia

Fusilli alla Buongustaia

Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Fusilli 350 g