Smält osten i en gryta och vispaihopmed grädden, vitlök och fond. Som varmrätt blev det fläskfilégratäng smaksatt av paprikaost, till det ugnsrostad potatis och en god sallad
Den här gången valde jag matlagningsgräddeihopmedPhiladelphiaost smaksatt med soltorkade tomater och pesto, den är riktigt god den sorten, passar även bra på toast
Fusillimedskink- och ostsås. Dagens andra rätt var då Fusilli (det är pasta) med en väldigt god sås. Koka Fusillin (kan niinte det, köp en kokbok eller prova använd google)Sås
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x medHasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas isamtidigt som filéni formen)
Istället har jag laddat frysen meddiverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske intealltid är sugen på att ställa sigvidspisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Söndagsmiddagenidag, blev en vitkålsgratängmed massa ost. Häll av vattnet med hjälp av durkslag. Till det åt vi, fläskfilé som hade fått marinera både i kall och varm marinad
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott tillmiddag. Efter litefunderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Jag kom hem medminfläskfiléi en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikettmed ett emblem i guld som skrek Mannerström
Servera med stekt fläskfilé och klyftpotatis/ris/sallad. Med få ingredienser så måste det här vara en av de godaste såser som en människa kan knåpa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.