Fryst svamp recept

Piroger med kyckling, bacon och svampHär kan du välja den svamp du tycker bäst om. Pirogerna passar bra att förbereda, frysa in och ha på lut i frysen.

Piroger med kyckling, bacon och svampHär kan du välja den svamp du tycker bäst om. Pirogerna passar bra att förbereda, frysa in och ha på lut i frysen.

Ansa och skär svampen i mindre bitar. svamp, t ex skogschampinjoner. Stek kyckling, bacon och svamp i en stekpanna under omrörning ca 5 min utan extra matfett. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Kyckling, svamp och spenatgryta med smak av timjan

Kyckling, svamp och spenatgryta med smak av timjan

70g färsk spenat (eller cirka 100g fryst spenat). 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche. 70g färsk spenat (eller cirka 100g fryst spenat). 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche
Svamp och bönbiffar med sås

Svamp och bönbiffar med sås

250 g haricoverts, frysta. 100 g champinjoner, finhackad. 3 st vitlöksklyftor. 1 tsk torkad timjan. 1 tsk soja, gärna japansk
vegetarisk pytt med brysselkål, svamp och gröna linser

vegetarisk pytt med brysselkål, svamp och gröna linser

pytt med brysselkål, svamp och gröna linser. Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser. Lägg smöret i stekpanna och fräs lök, svamp och brysselkål tills allt gottat ihop sig, salta och peppra
Festlig gryta med fläskkött, svamp och bacon

Festlig gryta med fläskkött, svamp och bacon

Skiva svampen och hacka löken. Stek dem tillsammans tills löken blivit blank och svampen krympt. 200 g färska eller frysta champinjoner eller annan svamp. 200 g färska eller frysta champinjoner eller annan svamp
Fläskfilépanna med smak av svamp - Recept - Arla

Fläskfilépanna med smak av svamp - Recept - Arla

Servera svamppannan med potatis och broccoli. 2 msk frysta lingon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk kantarellfond ½ msk majsstärkelse 2 msk frysta lingon 2 msk hackad färsk persilja Tillbehör
Paj gjord på rester av stek, svamp och västerbottenost

Paj gjord på rester av stek, svamp och västerbottenost

-150 gram frysta och förvällda trattkantareller. 150 gram frysta och förvällda trattkantareller. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Zucchinigratäng med svamp och keso

Zucchinigratäng med svamp och keso

Gör sedan på lite olika sätt beroende på om du använder färska eller frysta champinjoner. Dagens recept får bli denna matiga zucchinigratäng med svamp och keso