Som tårta gjorde vi en FrystDaimtårta med mandelmarängbotten. Vänd försiktigt ner Daimen i smeten. Häll Daimsmeten över kakan och ställ formen i frysen i några timmar
Som tårta gjorde vi en FrystDaimtårta med mandelmarängbotten. Vänd försiktigt ner Daimen i smeten. Häll Daimsmeten över kakan och ställ formen i frysen i några timmar
Hacka daimen genast och strössla över. 1 dubbeldaim. 1 dubbeldaim. I lördags bakades det som sagt en del och nått nytt som vi testade att göra var en brownie som jag hittade recept på här
Är det fler än jag som har ätit frystDaimtårta i sommar. Denna klassiker är fortfarande oslagbar med en ljuvlig nötmarängbotten och en härlig glass med smak av daim - en favorit för många
Använder du frysta hallon så se till att de är tinade. Gudomlig cheesecake-aktig "tårta" med kladdkakebotten med hackad daim i samtidigt som resten av kakan har en perfekt smak av hallon
Lägg en plastfolie över och ställ allt i frysen tills smeten fryst till glass. Rör ner daimen. Ta ut och stjälp upp på ett fat, garnera med krossad daim och servera
) snaskiga Daim - pannacottas. Daim-pannacotta. Toppa med hackad Daim vid servering. 100 g Daim. Tabbouleh, eller persiljesallad från Libanon (Wikipedia), är iaf för mig en ny bekantskap
Hacka daimen genast och strössla över. 1 dubbeldaim. Ställ ugnen på 175 grader. Rör ihop alla ingredienser till smeten samt den hackade dumlen, vispa inte