Häll i salt, grahamsmjöl, vetemjöl och vetekli. 11 dl vetekli. 125 g jäst (0,5 förp) 6 dl vatten, kallt 1 tsk salt 3 dl grahamsmjöl 8 dl vetemjöl 1 dl vetekli 2 msk solrosfrönRör ut jästen i lite av det kalla vattnet
Tillsätt resten av spadet, salt, honung, kesella, vetekli och det mesta av mjölet. JOHANS FRUKOSTBULLAR 25 st. 2 dl vetekli. Relaterat JOHANS FRUKOSTBULLAR 25 st. 2 dl vetekli
Pensla med vatten och doppa sedan i vetekli. Frukostbullar med grahamDag 1 em/kväll12 g jäst200 g vatten350 g grahamsmjöl8 g saltBlanda i en bunke och plasta. Dag 2 em30 g jäst500 g vatten740 g vetemjöl10 g honung16 g saltVatten+vetekli att pensla med och doppa bullarna i
Häll i (i nämnd ordning) vetekli, rågmjöl, lantbrödsmjöl och till sist vetemjöl special. Har man inget att göra en söndag så kan man ju som sagt exempelvis baka frukostbullar
2 dl kruskakli eller vetekli. Lös jästen i det ljumma vattnet. Blanda ner alla allt utom saltet och knåda cirka 10 minuter med degblandare eller matberedare
2 dl vetekli Ca. Värm degvätskan, och häll den över den smulade jästen. Häll sedan in de ingredienser som du vill använda, Mjölken går att ta bort helt om man t ex inte tå den, vill du t ex inte ha så mycket vetemjöl ökar du rågsikten