Supergott att servera med kokosgrädde eller glass. Hel perfekt timing i samband med att jag igårkväll bakade väääärldens godaste (och nyttigaste) Mini-brownies som jag glaserade med en ”pepparkaks-frosting”
Små, goda munsbitar med krämig chokladfrosting. Små minichokladmuffins med krämig chokladfrosting. Frostingen är ett eget påhitt eftersom jag inte hade mörk choklad hemma som det skulle vara enligt originalreceptet
Det svåra är frostingen. Hade ingen vanlig kokosgrädde hemma utan fick ta det feta från kokosmjölk och lite av den tunna vätskan i burken) Det fungerade, men man fick pyssla lite mer
Låt svalna helt innan du har på frosting. Ingredienser (chokladfrosting). Tillsätt lite choklad i taget under fortsatt vispning tills du får en fluffig frosting
ät som de är eller kanske toppa med kokosgrädde som frosting. Saftiga, söta, smakrika och chokladiga små muffins som går snabbt att baka till fika eller mellis
Ingredienser frosting. Kokosgrädde går att köpa vid de asiatiska livmedlen i de flesta affärer, om man inte har det går det bra med en tetra med kokosmjölk som stått i kylen över natten (eller fuskvarianten – i frysen någon timme)
Toppa dem med valfri frosting, jag valde att göra en marängfrosting och strö lite kokos på toppen. Denna cupcake som ni ser i rubriken innehåller kokosgrädde, något som inte alltid är så lätt att få tag på i matvarubutiken