Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten. Servera till fisken tillsammans med chips och citron. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna
Blanda samman ingredienserna till frityrsmeten i en bunke. Dela äggen och separera gulor från vitor, rör ihop senap, äggulor, vinäger, citronsaft och rivet skal till citronaiolin
Smaka av med salt, peppar, pressad citron och paprikapulver. ½ tsk färskpressad citron. Doppa blomkålsbuketterna i frityrsmeten och fritera dem i omgångar, ca 4 min
frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. Citron att pressa över. Har du persiljekvistar så doppa dem i frityrsmeten och friterar tillsammans med potatisen
Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten. Servera till fisken tillsammans med chips och citron. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna
Frityrsmet. saften av en citron. Blanda frityrsmeten. citronklyftor till garnering. Torka blomkålsbitarna med lite hushållspapper innan de läggs i frityrsmeten
Därefter gjordes en tempurasmet (frityrsmet) och solrosolja hettades upp att fritera i. Sist en aning pressad citron över det hela för att få lite zing och syra
Jag gjorde en väldigt lyckad frityrsmet efter Bugialli. Citron i klyftor. Doppa blommorna i frityrsmeten och fritera i oljan ungefär en minut på varje sida