Om man inte gillar rå fisk, så går det säkert bra att halstra den eller steka den runt om och ha den lite rå i mitten istället, men jag som fullkomligen älskar rå fisk i alla dess former tycker detta är fantastiskt gott som det är
Friteradfisk. Skär fisken i lämpliga bitar att fritera. Kaprismajonnäs. Friterad mat går så snabbt att tillaga, så börja aldrig fritera innan gästerna är beredda, friterat ska inte vänta på sina gäster, motsatsen är faktiskt att föredra
Den här rätten kan tillagas med vilken vit fisk du föredrar men jag tillagar den med torsk. Tricket till att få den perfekta fisken är att fritera den i riktigt varm olja, tillsätt aldrig fisken i en olja som inte är tillräckligt varm, då blir den inte krispig
Bea, majonnäs eller en rödvinssky och kanske lite pommes. Idag lagar vi härlig fisktacos, perfekt sätt att få barnen att äta mer fisk och vi vuxna också för den delen
Skär fisken i större bitar. Blanda majonnäs och stark sås, smaka av med salt och peppar. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 minuter. 2 dl majonnäs. Pankofriteradfisk 600 g torskfilé 1 tsk salt 2 krm nymald svartpeppar 1,5 dl vetemjöl 1 ägg 3 dl pankoströbröd 1 l rapsolja. Hot mayo 2 dl majonnäs 4 msk Srirachasås salt och peppar
Montera ihop din taco med rödkålssalladen i botten och sedan på med fisk och sist majonnäs. Dela fisken i valfri storlek och panera i först vetemjöl sedan ägg (hela ägget som du vispat ut ordentligt) och sist panko
De blev nästan som friterade. Havskatt är en bra matfisk eftersom den är fast och fin i köttet och därmed ganska tålig att hantera utan att den går sönder
PANKOFRITERAD TORSKRYGG, ROSTAD BLOMKÅLSPURÉ, RÖDBETOR & CITRONMAJONNÄS. Servera fisken i bitar på en bädd av blomkålsmos, med betor och kapris, och klickar av majonnäs