Prova gärna att servera med lösvispad grädde till nygräddade frasvåfflor, pannkakor eller plättar. Det här är min mammas fantastiskt goda recept på jordgubbssylt
Servera till exempel med vispgrädde, vaniljglass och jordgubbssylt. bilden är lånad från Ica Kuriren. Testade ett nytt recept på våfflor som ger lite mer frasiga våfflor, himla goda och lägg dom inte på hög när du gräddar då blir det lätt degiga och mjuka utan lägg dom på galler
Ännu ett uppskattat, lite matigare sätt att servera de klassiska frasvåfflorna på. Vispad grädde med jordgubbssylt är standardtillbehöret men för de som vill ha ett matigare alternativ så fungerar det utmärkt med både kallrökt lax och romsås eller (som här ovan) bacon och avokadoröra
hallon- eller jordgubbssylt. 1. Vispa mjöl och vatten till en jämn smet. Vispa grädden tjock. 2. Blanda först ner det smälta smöret i mjölsmeten, och sedan den vispade grädden
hallon- eller jordgubbssylt. 1. Blanda mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. 2. Tillsätt mjölken, lite i taget, och vispa smeten slät allt efter hand