dagsgammalt franskbröd. Krama ur brödet, dela det i små bitar och lägg det i en skål. Blanda ner ägget i köttfärsen och krydda med salt, peppar, mejram och paprikapulver
Vispa ihop mjölken med äggen, kryddorna och resten av saltet i en bunke. 6 ägg. 8 skivor franskbröd, ca 360 - 370 g, (jag använde jättefranska från pågen). 6 ägg ½ tsk paprikapulver. 8 skivor franskbröd, ca 360 - 370 g, (jag använde jättefranska från pågen)
2 skivor franskbröd, à ca 30 g. 1 ägg. 2 skivor franskbröd, ca 30 g 1 ägg ½ tsk salt. Dessa vegetariska fiskbiffarna kommer jag definitivt att laga fler gånger i framtiden
Det är härligt luftigt men ändå matigare än de varianter av franskbröd man kan hitta i butik. Vi har räkor i frysen så de åkte fram och skalades, ägg kokades och majonnäs fixades
Bred senap på hälften av smörgåsarna, lägg på skinka, tomat och ost och lägg på den andra mackan. Vispa ihop ägg och mjölk och vänd dubbelmackorna i blandningen