Själv föredrar jag bröd som inte är rostat, men det är. Den här franska löksoppan ser kanske inte mycket ut för världen men det är en av de godaste sopporna jag någonsin ätit
Skär brödet i stora tärningar och rosta det. Fördela brödet och osten över soppan. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 185 6 gula lökar. 4 dl riven ost (till exempel emmenthaler)
Personlig reflektion - min soppa var perfekt i det här läget, men när väl bröd och ost kom till så blev den för salt, så det gör inget om soppan känns lite "undersaltad"
Servera soppan med rostat surdegsbröd som gratineras med en lagrad ost. Rosta brödskivorna i ugnen. Lägg på osten och gratinera tills osten smält och blivit gyllenbrun
Strimlad skinka på det och sen hälften av den rivan osten. 12 skivor vitt bröd (pågens jättefranska som är lite bastantare). ca 600 gram riven lagrad ost. 3 tsk fransk senap. 12 skivor vitt bröd (pågens jättefranska som är lite bastantare). 600 gram riven lagrad ost. 3 tsk fransk senap