2 rödingar à 600 g. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie
2 rödingar à 600 g. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie
2 hela rödingar, ca 0,7-1 kg. 2 hela rödingar, ca 0,7-1 kg 4 knipplökar 8 gröna sparrisar 100 g nypotatis 1 bunt ramslök 2 citroner 20 g gräslök 20 g dill 50 g smör 50 g forellrom 1,5 dl crème fraiche 2 tsk japansk soja 1 msk citronsaft salt och peppar
När jag hälsade på häromdagen så bad jag Stefan om ett favoritrecept och fick då detta recept på FoliebakadrödingDetta måste provlagas genast så ingredienserna införskaffades och middagen var räddad