Vår midsommardessert blev en fluffigjordgubbsmousse, den var god och somrig. (men vi gjorde lite väl stora portioner eftersom det blev så väldigt mycket mousse av receptet) Efter en lång mörk vinter då det bara går att fota mörka gryniga bilder kan jag inte sluta fota under soliga sommarkvällar
/ Vispa ägg och socker fluffigt. Then I remembered that I had heart shaped bang molds and chocolate mousse in the frige, so i crumbed the cake up, mixed in the chocolate mousse and after a couple of hours in the fridge, I chocolate dipped the hearts and my cake pops were done
Maräng gjord på överbliven vatten av kikärtor och mousse i olika smaker. Meringue made with leftover water of chickpeas and mousse in different flavors
Vispa upp moussen till en fluffig kräm. Tryk på philadelphiaost och sedan mörk mousse på bottnen, strössla på bären, rulla ihop och låt sedan rullen vila en stund i kyl
Vispa upp moussen till en fluffig kräm. Stryk upp vit chokladmousse runt om och ovanpå kompotten. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen och smält ner gelatinbladen i blandningen