Fläskytterfile tomat recept

Fläskytterfilé i tomat och chilisås

Fläskytterfilé i tomat och chilisås

Smält smöret i en gryta och lägg i tomatpuré och vitlök. ½ dl tomatpuré. ½ dl tomatpuré2 msk smör1 vitlöksklyfta5 dl grädde2 dl mjölk2 msk hp-sås1 dl chilisås½ msk rödvinsvinäger1 tsk kinesisk soya2 msk socker½ tsk paprikapulver½ tsk chilipeppar1 tsk salt1 krm curry1 krm grovmalen svartpeppar
Fläskytterfilé med ugnsgrönsaker

Fläskytterfilé med ugnsgrönsaker

Fläskytterfilé med ugnsgrönsaker För 4 personer 600-800 g fläskytterfilé olja soja 3 potatisar 3 morötter 1 liten zucchini körsbärstomater olja flingsalt Gör så här. Tillaga grönsakerna i ca 25-35 minuter, lägg på tomaterna efter ca 15 minuter

Fläskytterfilé i ugn

Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilé med svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Idag lagar vi helstekt fläskytterfilé i ugn
Fylld fläskytterfilé med örtpotatis

Fylld fläskytterfilé med örtpotatis

Barnen älskar soltorkade tomater, oliver och fetaost så dom slukade maten (även jag. Hacka tomater och oliver och blanda med fetaosten och rosmarin
Fläskytterfilé i apelsinsås och nästan all mat går egentligen fort att laga om man förbereder

Fläskytterfilé i apelsinsås och nästan all mat går egentligen fort att laga om man förbereder

Servera med kokt potatis eller som min variant med en avokado, färsk babyspenat, tomater och keso. Själv böt jag ut potatisen mot keso och en avokado, men barnen åt potatis och fläskytterfilen med god aptit 30 minuter efter att vi klev innan för dörren efter dagis. 20 minuter Själv böt jag ut potatisen mot keso och en avokado, men barnen åt potatis och fläskytterfilen med god aptit
Fläskytterfilé i ugn med smak av citronpeppar!

Fläskytterfilé i ugn med smak av citronpeppar!

Skiva tomater och lägg över såsen och avsluta med rikligt mycket parmesan. 600-700 g fläskfilé, 1 st purjolök, 300-400 g färska champinjoner, 3 dl grädde eller matlagningsgrädde , citronpeppar, efter smak, 2 msk vetemjöl, 50 g smör, 1 msk kinesisk soja, 1-2 msk koncentrerad kalvfond, Knappt en dl fylligt rött vin, 250 g röda körsbärstomater, grovt riven parmesanost, salt och grovmalen svartpeppar, smör till stekningen. 250 g röda körsbärstomater
Fläskytterfilé Gorgonzola

Fläskytterfilé Gorgonzola

Fyll snittet med osten och tomaterna och fäst med tandpetare och stektråd. 1/2 dl soltorkade marinerade cocktailtomater