Lägg hälften av fyllningen i snittet och den andra hälften i en kastrull med grädde. Nu har vi fått vintern tillbaka tror jag, inte så mycket snö som på andra ställen men kallt
Jag strödde lite av rubben även på fyllningen. Fyllning. Skär ett snitt på längden i fläskytterfilén och banka ut den så att du kan lägga fyllningen i mitten
Gjorde en fyllning på philadelphiaost, soltorkade tomater och pesto. Putsa bort det yttersta rökta "skinnet" på köttet, så att fyllning kommer åt, att ger smak på köttet
Fyllning. Äntligen ser vädret ut att bli lite bättre, idag har det varit sol nästan hela dagen. Det sedvanliga handlandet på lördagsförmiddagen har det blivit, kanske är jag lite konstig men jag tycker att det är kul att handla mat
Fyllningen i den här filén är väldigt klassisk eftersom de passar så bra ihop. Tandpetare blir för spretigt och fyllningen kommer inte att hålla sig kvar inuti lika bra som med steksnöre
Fyllning 1. Fyllning 2. Semester. Jag har semester. Efter tre arbetsdagar där packning och överlämning och besök på nya arbetsplatsen stått på schemat och efter tre kvällar med festligheter var jag rätt mör i morse, den allra första semestermorgonen
Lämna en bit runt smördegen utan fyllning. I söndags var det tur att maten var klar när sonen kom hem, vrålhungrig efter att ha tränat hela eftermiddagen
Tryck till fyllningen och rulla ihop filén. Fläskytterfile, 8 soltorkade tomater, olika kryddor ta vad du gillar, 4 skivor parmaskinka, cantadouost vitlök,150 gr mozzarella, 1 msk olivolja, salt peppar
Har inte bestämt än vad det ska vara för fyllning, men lutar åt anklever kanske…. Idag, den 17 juni, är det 12 år sedan jag och Simo sa ja till varandra i kyrkan
Små, mättande munsbitar med fräsch fyllning av smakrikt fläsk, vitlökssås, gurka och picklad rödlök. Erica (Ericas meny) skickade med mig en suupernajs lunch efter att jag var på fikabesök hos henne
Krydda ytterfilén runt omBryn den i stekpannan så att den får stekytaTa upp den och skär den mitt i, som en ficka som du kan lägga fyllningen iTärna tomaterna och grovhacka basilikanta hälften av fetaosten och smula ner tillsammansmed tomathacket, krydda lite med svartpepparFyll ytterfilén med röran och smularesterande av fetaosten på toppenStäll i mitten av ugnen 175 grader i ca 40 minuterSkiva under tiden champinjonerna och stek domTa ett uppläggningsfatLägg först
Fläskytterfilé (eller fläskfilé) blir till en festrätt med fyllning. Ta ett steksnöre och bind ihop köttet, så fyllningen håller sig på sin plats under tillagningen