Snitta filén längs med men inte helt igenom. Pensla köttet med sojan och bryn det försiktigt i smöret. Blanda skivorna med olja och rosmarinblad och bred ut på en papprad plåt
Lägg över i en ugnssäker form. Smaksätt med smulad gorgonzola som får smälta ner i såsen. Dela champinjonerna i fyra delar och fräs i en kastrull med smör
Ca 600 g fläskfilé. 1150 g gorgonzola. 1Lyft upp köttet och skär ett snitt längs med hela filén. 1Fyll snitten i köttet medgorgonzolan, tryck ihop öppningen och surra ett steksnöre runt hela filén. 1Pensla potatishalvorna med smält smör, salta och peppra och avsluta med att strö över ströbröd. 1Baka potatisen i ugnen, ca 30 minuter på 220 grader. 1Sätt på varmluftsugn, sänk värmen till 200 grader och sätt ner potatisen på nedersta falsen i ugnen. 1Lägg köttet i ett ugnsfast fat tillsammans med de stekta champinjonerna och ställ in mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min. 1Ta ut kött och potatis samtidigt och servera varmt tillsammans med en grön sallad
ca 600 gr fläskfilé i skivor. 150 gr ädelost eller gorgonzola. Häll på ostsåsen över pastablandningen och skjutsa in den i ugnen på 225°C i ca 15 min. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 1/2 köttbuljongtärning 150 gr ädelost eller gorgonzola