Lägg i morötterna, sellerin och wokgrönsakerna. 50 g asiatiska wokgrönsaker (upptinade). Se till att både fisken och grönsakerna är väl upptinade innan du börjar laga
Här kommer en underbar fiskgryta som vi åt för någon kväll sedan – åh ääääälskar thaismak. 220 g wokgrönsaker (minimajs, bambuskott, morot, paprika, vattenkastanj tex) – konserv eller fryst eller färsk. 220 g wokgrönsaker (minimajs, bambuskott, morot, paprika, vattenkastanj tex) – konserv eller fryst eller färsk
Bryn wokgrönsakerna, tillsätt såsbasen, låt det puttra ett tag. Nu börjar äntligen köket att ta form igen så igår gjorde vi en fiskgryta som vi hittade recept på från ICA Så här gjorde vi
Jag fullkomligt älskar krispiga rotfrukter och wokgrönsaker i stark sås, det blir bara sååå gott och fisken kan bytas ut mot kyckling, fläsk, nötkött eller svamp
Så det så… Den här fiskgrytan har jag inte fisit fram…Den har jag lagat ganska enkelt på spisen. FISKGRYTA MED RIS ( 4 pers). 200 gr frysta wokgrönsaker. Låt puttra i ca 3 -4 minuter ( för färsk, ca 6-8 minuter för fryst fisk) och tillsätt sedan frysta wokgrönsaker. 200 gr frysta wokgrönsaker
Lägg i wokgrönsaker och fräs någon minut. 4 dl wokgrönsaker alt. Hacka löken och bryn den lätt i oljan. Lägg i buljongtärningen och häll på vatten och matlagningsgrädd