Fiskgryta med kokos och saffran
studentskansskafferi
studentskansskafferi

Fiskgryta med kokos och saffran

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3,5 dl kokosdryck
  • 1 kuvert saffran
  • 4 portioner av blandning med grönsaker, pepparrot och dill
  • 1 kuvert saffran
  • salt och vitpeppar

Beskrivning

    Hacka löken och vitlöksklyftan.
    Fräs.
    Häll över kokosdrycken och paketet med saffran.
    Lägg i torsken (är det ett fiskblock delas det först i 4 delar).
    Blanda grönsaker med riven pepparrot och hackad dill till 4 portioner. Lägg i grytan.
    Krydda alltihopa med salt och vitpeppar.
    Låt grytan puttra 10-15min, tills fisken är färdig.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.