800 g kolja (eller torsk). 800 g kolja. Vit fisk är ju väldigt gott som den är med bara salt och peppar men att lägga den i en smakrik gryta som jag gjorde igår blir också väldigt gott
Förra fredagen åt vi en Fiskgryta med saffran. Fiskgryta med saffran 4 portioner. 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. Fiskgryta med saffran 4 portioner 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel
Ingredienser Brasiliansk fiskgryta För 4 personer Tillagningstid. 35 minuter 600 g vit fiskfilé, typ kolja eller torsk 1 st gul lök 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st vitlöksklyfta 1 tsk mald ingefära 2 tsk paprikapulver 2 tsk mald spiskummin 1 tsk chilipulver 390 g krossade tomater 3 dl kokosmjölk 1 tsk himalayasalt/ havssalt 2 msk nypressad lime 1,5 msk finhackad koriander Ghee, animaliskt fett eller kokosolja att bryna i
400 gram kolja. [Foto. Diana Dontsova]. Med tanke på att jag just nu befinner mig just i Frankrike tänkte jag att det kunde passa med ett franskinspirerat recept
Ingredienser Fiskgryta med grönsaker För 4 personer Tillagningstid. 45 minuter 600 g vit fiskfilé, typ kolja och torsk 1 st gul lök 1 st morot 1 st röd paprika 1 st selleristjälk 1 st zucchini 250 g sötpotatis 6 dl krossade tomater 2 st vitlöksklyfta 1 msk nypressad citron Efter tycke
Sandy bjöd på en god och värmande fiskgryta där vi satt i hennes fina kuvös och myste. 500 g vit fiskfilé t ex torsk eller kolja. -Mama Skogly ♥ 500 g vit fiskfilé t ex torsk eller kolja