Rör ihop crème fraiche, bostongurka, salt och citronpeppar till dressingen. 1 msk bostongurka. Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs
När vi kom hem från träningspasset åt vi fiskburgare. När man lagar fiskburgare tycker jag det fungerar det bäst med fisk som innehåller bindemedel, som till exempel lax, gädda och torsk
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Blanda lättyoghurt, tomatpuré, majonnäs och bostongurka till dressingen. Fiskburgare400 g benfri fiskfilé, t ex sej1 tsk salt1 krm vitpeppar2 dl vispgrädde1 dl ströbröd1 msk smör1 liten gul lök2 tomaterDressing. 2 dl lättyoghurt3 msk bostongurka2 msk tomatpuré1 dl lättmajonnäs4 stora hamburgerbröd4 salladsbladSkär fisken i små kuber och lägg dem i matberedaren
Rör ihop crème fraiche, bostongurka, salt och citronpeppar till dressingen. 1 msk bostongurka. 1. Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs