Fiskburgare med kaprisdressing
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk ströbröd
  • 1/4 dl vatten
  • 250 g fiskfilé, t ex kolja och lax
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 1 tsk fransk senap
  • 1/2 dl gräslök och purjolök, finhackad
  • 1 ägg
  • 1 msk matfett
  • 3 grova hamburgerbröd
  • grönsallat
  • tomat
  • dill
  • limeklyftor
  • 1/2 dl minifraiche, 5%
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1/2 msk chilisås
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm svartpeppar, nymald
  • 1 msk kapris eller bostongurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.