Själva fiskenugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Till middag idag lagade jag lite fisk i ugnen som jag serverade tillsammans med stekt blomkålsris. Vi är lite dåliga på att äta fisk så jag har lovat att nu försöka bjuda på det minst en gång i vekcan
Blanda grädden och limen samt det rivna skalet från halva limen. Skär fisken i mindre bitar. Lägg i tomaterna som är delade på mitten och sedan fisken över grönsakerna
Blanda grädden och lime samt det rivna skalet från halva limen. Skär fisken i mindre bitar. Lägg i tomaterna som är delade på mitten och sedan fisken över grönsakerna
Låt potatisen gå i ugnen samtidigt med fisken tills laxen är klar. Blanda honung, ingefära, chili och saft från halva limen och pensla fisken med blandningen
Lägg i en bunke med limesaft & kryddorna. Blanda med chili, pressad lime och hackad koriander. 1 pressad lime. 1/2 lime saft & rivet skal. Häll över laxen i en inoljad ugnssäker form och stek laxen i ugnen på 225° i 10-15 minuter. 1 pressad lime. 2 avokado 1/2 lime saft & rivet skal
Jag vill tipsa om min och barnens fiskfavorit just nu. Häll olivolja i botten av en ugnsfast form. Pressa i vitlöksklyftan, dela limen på hälften och pressa ner halva i såsen
Lägg på fisk. Salta och peppra fisken. 1 lime, rivet skal och saft. In i ugnen på 225° i ca 45 min (beror på om fisken är frusen eller inte). Ett saftigt fiskpaket som räcker till 4 personer. 1 lime, rivet skal och saft
Servera med jasminris, soja och lime. limeblad. Lime, skivad. lime, klyftad. Sätt ugnen på 180 grader. Lägg över laxen i en ugnfast form och efterstek den i cirka 10 minuter