ca ½ tsk vanlig senap. En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Tisdag hela dagen, och fisk på menyn. Blanda lök, dill, cream fraiche, senap samt salt och peppar. Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Blanda grädde och senap och häll blandningen över fisken. vetemjöl att vända fisken i. Makrillfiléer i en god sås med grov senap och massor av dill är en god sommarrätt
Tina fisken om den är fryst och torka av den. Smaka av med senap, salt och vitpeppar. Fisk,. 1tsk fransk senap. Låt fisken stå i ugnen i 125grader tills den har en innertemperatur på 54 grader. 1tsk fransk senap