Fisk stekt senap recept

Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

ca ½ tsk vanlig senap. En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Stekt fisk med gräddfilssås

Stekt fisk med gräddfilssås

Blanda gräddfil, ärter, dill och senap och smaka av med salt och peppar. Doppa fisken först i ägget och vänd den sedan i ströbrödsblandningen
Stekt fisk à la Caesar

Stekt fisk à la Caesar

Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Stekt fisk i senapssås

Stekt fisk i senapssås

STEKTFISK I SENAPSSÅS. Häll senapssåsen över fisken och blanda. Så här snabbt kan man faktiskt laga till en god fiskrätt
Stekt fisk med remouladsås

Stekt fisk med remouladsås

1 msk senap. 1 msk senap. Vi börjar komma i ordning i den nya lägenheten och barnen trivs på sin nya förskola
Stekt strömming med potatismos

Stekt strömming med potatismos

Det är ju faktiskt jättegott och också väldigt billigt och dessutom så är det ju roligare att variera sig lite med fisksorterna
Fisk hela veckan - fisk tillagad i ugn

Fisk hela veckan - fisk tillagad i ugn

Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Stekt makrill i senapsgrädde

Stekt makrill i senapsgrädde

Blanda grädde och senap och häll blandningen över fisken. vetemjöl att vända fisken i. Makrillfiléer i en god sås med grov senap och massor av dill är en god sommarrätt
Stekta fiskbullar i ugn

Stekta fiskbullar i ugn

Tina fisken så att den är halvfryst. Dela i lagom bitar så att det går att mala ned fisken i köttkvarnen
Stekt torsk med curryremoulade

Stekt torsk med curryremoulade

Fisk. Vispa äggulorna kraftigt tillsammans med vinäger, senap och lite salt. Dubbelpanera fisken. 1 msk fransk senap. 1 msk curry (helst stekt med lök & vitlök). Fisk 800 g torskfilé 2 dl vetemjöl 3 st ägg 3 dl mie de pain (mixat dagsgammalt bröd) 2 dl skirat smör. Curryremoulade 3 st äggulor 2 msk vitvinsvinäger 1 msk fransk senap Salt, efter smak 5 dl rapsolja 100 g pickles, hackade 1 msk curry (helst stekt med lök & vitlök) 0,5 dl crème fraiche Peppar, efter smak