Jag är inte så van vid att tillaga kött, för i vår familjen äts det mer fisk eller vegetarisk mat. En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott
På fisk, på kyckling, på oxkött och på griskött, alla lika goda. 300 kg oxkött, vi tog ryggbiff, i tärningar. 300 kg oxkött, vi tog ryggbiff, i tärningar
Till middag idag är det kött som gäller, det blir inte så mycket av det längre utan mest kycklng och fisk men ibland är det ok, nu blev det rygg biff med ett täcke av parmesan och basilika
ryggbiffen. Lägg piggvarsfilén i en kastrull med kallt vatten och lite salt. Värm, sjud - så snart vattnet börjar koka, drag av värmen och låt vila i 5 minuter
Men vi hoppar över blandfärsen & kör på en mör & fin flankstek & en variant med färsk tonfisk. Flankstek (funkar även med ex en ryggbiff eller kyckling om man känner för det)
Men det funkade fint till fisk också kan jag berätta. Här ett recept från Kvällspostenbilagan Leva & Bo som egentligen skulle serveras tillsammans med ryggbiff