Fisk med ägg recept

Ugnsbakad fisk med ägg, kaviar och dill

Ugnsbakad fisk med ägg, kaviar och dill

Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
Varmrökt fisk med ägg och senapssås

Varmrökt fisk med ägg och senapssås

Servera såsen till varmrökt fisk, kokta ägg, sallad, tomater, gurka, ost och dill. Rör ut senapen med vinägern och blanda ner dill, majonnäs och grädde
Fisk med ägg och persiljesås

Fisk med ägg och persiljesås

Läggfisken i en ugnsfastform och krydda med salt och peppar. Halvtina fiskblocket och skär det i fyra bitar
Ägg&bacon topping till fisk

Ägg&bacon topping till fisk

Tillaga valfri vit fisk och toppa med denna röran. Här toppar vi en torsk med bland annat detta. Hårtkokt hackat ägg
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
panerad fisk med dillstuvad potatis

panerad fisk med dillstuvad potatis

Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Lägg upp mjöl, ägg (vispa upp med gaffel) och ströbröd på tre separata tallrikar
FISK MED POTATIS OCH ÄGGSÅS.

FISK MED POTATIS OCH ÄGGSÅS.

Läggfisken ovanpå potatisen tillsammans medägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Fisk i dill- och äggsås

Fisk i dill- och äggsås

Min tisdag inleddes med sovmorgon och sedan mysfrukost med barnen i soffan framför tvn, fortfarande i pyjamasarna
Kokospanerad fisk med citron- och ingefärssås

Kokospanerad fisk med citron- och ingefärssås

Torka av fisken på ytan och vänd först i mjölblandningen, sen i ägget och sist i kokosen. Blanda vetemjöl, salt och citronzest på en tallrik, uppvispat ägg på en annan och kokos på en tredje
Äggsås med kokt fisk

Äggsås med kokt fisk

Dela fisken i portionsbitar och lägg den i en låg vid gryta med lock. Leia hjälpte till med att lägga upp på tallrikarna, man äter ju med ögat
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun