När jag var i Norge sist fick jag smaka min svägerskas goda knäckebröd. Det var lite tjockare än de kex jag tidigare provat att baka och liknade därför "vanliga" knäckebröd
1/4 dl fibrex. Jag testade att göra detta knäckebräd häromdagen. Det blev gott med sesamfrön, men lite torrt för min smak och nästa gång skulle jag även addera lite salt
KRYDDKNÄCKE3 ägg1 dl helt linfrö1 dl pumpakärnor1½ dl LCHF-mjöl*1 tsk bakpulver2 krm salt1 tsk kanel1 tsk ingefära1 tsk stött kardemumma* LCHF-mjöl = en blandning av Pofibrer, Fibrex, mandel och kokosflingor som jag kört i en mixer till mjöl
Rör ner fibrex (vanlig fibrex kan du mixa den i matberedaren lite innan för att få mindre bitar, men det fungerar bra utan att mixa den också) och låt den svälla medan resten görs