Vi äter semlor idag för att vi förr i tiden fastade innan påsken och därför passade man på att hotta upp torra, trötta bullar med grädde och mandelmassa dagen innan fastan började
Tänk att bullar fyllda med grädde och. mandelmassa eller sylt kan vara så. förfärligt gott. I ”Prinsessornas nya kokbok” av Jenny Åkerström finns ett recept på semlor, och där ska de fyllas med mandelmassa, men personligen tycker jag om sylt i mina semlor
Hejsan,. Det är ju inte sådär väldigt lång tid kvar till fettisdagen nu. Häromdagen la jag upp ett recept på klassiska semlor och nu tänkte jag att det skulle bli en semla med twist
Vi är helt övertygade om att ni kan hitta recept på fastlagsbullar hos några av landets andra matbloggare, om ni är sugna på det, så ni lär inte stå utan semlor om ni vill baka det
Idag har jag fixat ett gäng med goda semlor till eftermiddagsfikat. Själva semlebullarna gjorde jag tidigare i veckan, när de nybakade bullarna svalnat så packade jag in dem i påsar och lade dem i frysen
Okej, okej, vi vet att det är fettisdagen idag men något recept på fastlagsbullar kan vi tyvärr inte erbjuda er, varken i dag eller någon annan dag inom den närmsta framtiden