Det var ett samtal som jag bär med mig i hjärtat. Tankarna på periodisk fasta kom tillbaka. Jag har faktiskt aldrig mått så bra i kroppen som under fasta
Vispa tills inget socker finns kvar och marängen har fasta toppar. Ett perfekt sätt att fira allt detta är dessa söta små marängbakelser, fyllda med lemon curd, hallon och grädde, dekorerad med färska bär
Spritsa lagerbladskräm på biskvibottnarna och toppa med bär, florsocker och mynta. 1tinade vinbär och krusbär. Baka på varm plåt i uppvärmd ugn i 180 grader till biskvibottnarna är fasta och släpper från pappret, ca 5-8 minuter
Äter bär och smoothies mera ofta, för att det är klart jag ska oxå ‘unna’ mig. Jag kickstartar nu med äggfasta och sen periodiskfasta med extrem strikt LCHF
Periodisk fastainnebär kortfattat att man komprimerar tiden man äter, dvs sitt matfönster men förlänger tiden man inte äter utan lever på kroppens lagrade energi
Mosa gärna lite av bären med baksidan av en sked. Koka bären i vattnet i 30 minuter. 1,5 l bär (de ska antingen ha frusit ute på trädet eller legat i frysen minst ett dygn
Jordgubbarna kan bytas mot vilka bär som helst. 1-1,5 dl kokosgrädde (det vita fasta i en burk kokosmjölk som har separerat sig). Related 3 äggvitor 1-1,5 dl kokosgrädde (det vita fasta i en burk kokosmjölk som har separerat sig)